Αρχική > Slider > Βγήκαν τα μαχαίρια… Για την εκπροσώπηση της Εορδαίας στο ΕΒΕ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Βγήκαν τα μαχαίρια… Για την εκπροσώπηση της Εορδαίας στο ΕΒΕ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Ανεβαίνει το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης εν όψει των επιμελητηριακών εκλογών του Σαββατοκύριακου. Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συνδυασμού του Γιάννη Μητλιάγκα στην Πτολεμαΐδα, και ο επικεφαλής άφησε σαφείς αιχμές για την ελλειπή εκπροσώπηση της Πτολεμαΐδας.
Φυσικά οι αιχμές είχαν στόχο τον απερχόμενο Α” Αντιπρόεδρο του ΕΒΕ, Ιάκωβο Παντελίδη, ο οποίος προέρχεται από την Εορδαία, και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράταξη Κυριακίδη. Η άτονη ενασχόληση του με τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, θεωρείται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή πολλών Επιμελητηριακών από την Εορδαία, να μη στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Νίκου Σαρρή, στο οποίο ο Ιάκωβος Παντελίδης έχει έντονο παρασκηνιακό ρόλο.
Πέραν των παραπάνω, η σαφής αναφορά της αναγνώρισης της προσφοράς της Έκθεσης Egnatia Expo, αλλά και η παραδοχή της ανάγκης αναβάθμισης της από τον Γιάννη Μητλιάγκα σκόρπισε ενθουσιασμό στην αίθουσα. Θυμίζουμε πως ο αντίπαλός του Νίκος Σαρρής, χαρακτήρισε προ ημερών τις δύο εκθέσεις που γίνονται στο Νομό «πανηγυράκια» σε συνέντευξή του στο κανάλι ΤΟΡ.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team