Το τμήμα εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο Α’ ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών σε ότι αφορά την λειτουργία της υπηρεσίας του ΚΑΠΗ. Το Α’ ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ευχαριστεί προσωπικά την καθηγήτρια του τμήματος κα. Κατσιάνα Κατερίνα για την πρωτοβουλία της επίσκεψης, και ελπίζει ότι στο μέλλον θα έχει τη δυνατότητα συνεργασίας με τους αξιαγάπητους φοιτητές.









![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)













![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)












