Υλικά
1 κιλό τορτελίνια
250 ml κρέμα γάλακτος
10 φέτες τυρί γκούντα
200 γρ. τυρί ένταμ τριμμένο
100 γρ. τυρί regato τριμμένο
100 γρ. τυρί φέτα σε τρίμματα
Μοσχοκάρυδο
100 γρ. μαργαρίνη
Οδηγίες
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας αλλά στο μισό χρόνο τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε ομοιόμορφα τα τορτελίνια. Προσθέτουμε το ένταμ, τη φέτα, το ρεγκάτο, το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Απλώνουμε από πάνω τις φέτες γκούντα, ρίχνουμε λίγο μαργαρίνη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να λιώσουν όλα τα τυριά.
πηγή: botrini.gr