Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > To Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Κοζάνης

To Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) συζητάει αυτή την ώρα (βράδυ Τετάρτης) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης, το οποίο συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως αναφέρεται και στην εισήγηση: «Στόχος του ΣΒΑΚ είναι να προκύψει ένα πλαίσιο στρατηγικών στόχων και μέτρων, σε πλαίσιο μακροσκοπικού σχεδιασμού, που θα θέσουν τις βάσεις για την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών που αφορούν την πραγματοποίηση των μετακινήσεων προσώπων και αγαθών εντός της πόλης της Κοζάνης. Η εκπόνηση του ΣΒΑΚ Κοζάνης έχει σαν αφετηρία τόσο την εκπλήρωση των εθνικών και διεθνών επιταγών περί επίτευξης βιώσιμων συστημάτων μετακίνησης όσο και τα πορίσματα και τις κατευθύνσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κοζάνης.
Η εκπόνηση του ΣΒΑΚ Κοζάνης πραγματοποιείται σύμφωνα με τη μεθοδολογία και τα επιμέρους βήματα και εργαλεία που προκύπτουν από τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις Κατευθύνσεις του Πράσινου ταμείου».

 

Δείτε όλα τα παραδοτέα με τις ενέργειες και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και τι κατέγραψε το ΣΒΑΚ για τα επί μέρους ζητήματα κινητικότητας και μετακινήσεων στην πόλη:

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η τεχνολογική και περιβαλλοντική «επανάσταση» που έφερε το νέο σύστημα βιομάζας στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια μεγάλη τεχνολογική «επανάσταση» συντελείται τα τελευταία χρόνια στο Αμύνταιο. Ο λόγος φυσικά για τις δομικές αλλαγές που ...