Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης στη νοηματική

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης στη νοηματική

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μία νέα καινοτομία η οποία δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης σε περισσότερους πολίτες, ανέλαβε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Νούλα Τουμπουλίδου, καλώντας όλους τους δημοτικούς συμβούλους να συμμετέχουν για να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια.

Πρόκειται για τη μετάδοση των εισηγήσεων στα δημοτικά συμβούλια στη νοηματική, με την πρώτη εισήγηση να έχει ανέβει ήδη σε βίντεο στη σελίδα του Δήμου Κοζάνης στο facebook.

Πρόκειται για την εισήγηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νόντα Στολτίδη, η οποία εστάλη στο Προεδρείο πριν τη χθεσινή συνεδρίαση με αποτέλεσμα να μεταφραστεί στη νοηματική και να είναι ήδη διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια ήρθε μετά από παραίνεση υπηρεσιών  του Δήμου και τη συμβολή του τμήματος μηχανοργάνωσης, ενώ κομβικό ρόλο έχει η υπάλληλος Ελένη Γεωργιάδου, η οποία πραγματοποιεί τη διερμηνεία.

Στόχος είναι η άρση των αποκλεισμών σε θέματα ενημέρωσης κάθε κοινωνικής ομάδας, με την Πρόεδρο το Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρίαση να ανακοινώνει πως η προσπάθεια αυτή θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Ζήσης Πιτσιάβας

https://www.youtube.com/watch?v=knH7uLvfZ38&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1cB-45nP-E8y3maXu0ZqtkU1ZiHWEJwbdlDqNmgj1VEHfRI9pTubu8V7I

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας