Με την αγωνιστική της ανωτερότητα να είναι ξεκάθαρη καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου η Κοζάνη προσπάθησε να καταγράψει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για φέτος, η τύχη όμως δεν ήταν μαζί της και έτσι έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Καρδίτσας.
Η ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη, είχε τον πλήρη έλεγχο από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης, έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή του αγώνα και με μόνιμη απειλή τον Κοτσίνη από τη δεξιά πλευρά έστειλε στον αντίπαλο το μήνυμα για το ποιος ήθελε περισσότερου τους 3 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε ένα πιο παθητικό ρόλο, χωρίς να μπορούν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα την Κοζάνη, ενώ και σε κάποιες στημένες μπάλες δεν δημιούργησαν συνθήκες πίεσης στους «ερυθρόλευκους».
Έχοντας συμπαγείς γραμμές και ακολουθώντας πλήρως το αγωνιστικό πλάνο η Κοζάνη δημιουργούσε συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ, έχασε την τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά του Ντινόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ και ο Δαβίτης δεν κατάφερε μέσα από την περιοχή να πιάσει καλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε με το σκορ να παραμένει στη λευκή ισοπαλία.
Το νεανικό σύνολο του Νίκου Κατακαλίδη, απέδειξε πως η ισοπαλία στην Καλαμαριά και η εξαιρετική της εκεί εμφάνιση δεν ήταν κάτι μεμονωμένο, με την επιθετική αφλογιστία και την ατυχία σε πολλές στιγμές να στερούν τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Έτσι η Κοζάνη, μετά την ήττα από τον Εορδαϊκό την πρώτη αγωνιστική, κατέγραψε την τρίτη σερί της ισοπαλία ανεβαίνοντας στους 3 βαθμούς και πηγαίνει την ερχόμενη Κυριακή στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης για να ψάξει την πρώτη της νίκη.
Το χειροκρότημα των φιλάθλων, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, με την προσπάθεια να συνεχίζεται σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα και την Κοζάνη να δείχνει πως αποτελεί ένα πλήρως ανταγωνιστικό σύνολο στην κατηγορία.
Για την Κοζάνη αγωνίστηκαν οι Χατζησάββας, Τρομπούκης, Αλμασίδης, Τσάρας, Χατζόπουλος, Μπαλτζής, Κοτσίνης, Δαβίτης, Ντινόπουλος, Σάλλα, Μίχος, ενώ πέρασαν ως αλλαγές οι Καλογιαννίδης, Μπόντης και Καραφουλλίδης.