Αρχική > Πολιτική > Τι απαντάει ο Γιώργος Δακής για το εάν έχει «κλείσει» η υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ (video)

Τι απαντάει ο Γιώργος Δακής για το εάν έχει «κλείσει» η υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ (video)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Αναφερόμενος στην παρατεταμένη προεκλογική περίοδο ο Γιώργος Δακής έκανε λόγο για αδιέξοδα σε όλα τα επίπεδα, που δρομολογούν μια πολιτική αλλαγή σε κεντρικό επίπεδο αλλά και επίπεδο αυτοδιοίκησης . «Να έρθει αισιοδοξία και χαμόγελο στην κοινωνίας μας και να προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας, με κοινωνική ευαισθησία και ενότητα της κοινωνίας. Στο παιχνίδι του ψεύτικου διαχωρισμού της κοινωνίας του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του εμείς αντιπαραττάσουμε ενότητα, εντιμότητα και σχέδιο», τόνισε ο κ. Δακής.

Επίσης σε διευκρινιστική ερώτηση αν έχει «κλείσει» η υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, απάντησε πως οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο του κόμματος και η προσπάθεια του ιδίου εντάσσεται στο πλαίσιο του συνολικού αγώνα για μια καλύτερη προσπάθεια για τον τόπο.

Video Γιώργος Τριανταφύλλου 


Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Υπόθεση Ροτβάιλερ: Η μητέρα του 5χρονου Στάθη για τη δικαστική απόφαση: «Δεν μου ζήτησαν μια συγνώμη» – Τι λέει και ο δικηγόρος της Ζήσης Βρίκος -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η κυρία Αγάπη, μητέρα του 5χρονου Στάθη, του παιδιού που είχε βρει τραγικό θάνατο από σκυλιά ράτσας Ροτβάιλερ ...