Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Τελείωσε η Σύσκεψη για τον Κορωνοϊό στην Καστοριά με Κασαπίδη, Βουλευτές & Δημάρχους: Συστήνεται Ψυχραιμία

Τελείωσε η Σύσκεψη για τον Κορωνοϊό στην Καστοριά με Κασαπίδη, Βουλευτές & Δημάρχους: Συστήνεται Ψυχραιμία

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Εξειδίκευση στα μέτρα που θα ληφθούν για την Καστοριά, υπευθυνότητα και ψυχραιμία τα βασικά συμπεράσματα της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αντιπεριφέρεια Καστοριάς.

Με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη υγείας, Ηλία Τοπαλίδη, του δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, του δημάρχου Νεστορίου, Χρήστου Γκοσλιόπουλου, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Άργος Ορεστικού, Παναγιώτη Βακόπουλου και φυσικά των δύο βουλευτών του νόμου Ζήση Τζηκαλάγια και Ολυμπίας Τελιγιορίδου, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη σύσκεψη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της sentra.com.gr κατά τη σύσκεψη προτάθηκε η λήψη ειδικών μέτρων για την Καστοριά υπό το φόβο αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κ. Κασαπίδης υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχει  ψυχραιμία, οργανωτικότητα, προσήλωση στον κεντρικό σχεδιασμό

Τα επόμενα λεπτά, η Ολυμπία Τελιγιορίδου θα αποστείλει Δελτίο Τύπου με προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Πηγή: sentra

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team