Αρχική > Slider > Συμμορφώνεται με την προδικαστική απόφαση η Οικονομική Επιτροπή για τη μεταφορά των μαθητών – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Συμμορφώνεται με την προδικαστική απόφαση η Οικονομική Επιτροπή για τη μεταφορά των μαθητών – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μετά τις αντιδράσεις των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Κοζάνης  και την προδικαστική απόφαση που τους δικαιώνει, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προχωράει, τελικά, στην ακύρωση του διαγωνισμού μεταφοράς των μαθητών για την ομάδα 3 που αφορά τα δρομολόγια της Κοζάνης. Η απόφαση αυτή έρχεται σε συμμόρφωση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, στην οποία είχε προσφύγει το ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κοζάνης, κάνοντας λόγο για «τεχνικά προβλήματα» στην πρόταση του ιδιώτη που πήρε αρχικά τον διαγωνισμό.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση των ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ Κοζάνης στην οποία τόνιζαν προς την οικονομική επιτροπή ότι «οφείλει άμεσα να συμμορφωθεί», με τον πρόεδρο Λευτέρη Πάλλα να έχει δηλώσει στο «e-ptolemeos.gr»  πως «έπρεπε ήδη να έχουν συμμορφωθεί», αφού η προδικαστική απόφαση έχει παρθεί πολλές ημέρες πριν και σε πιθανή περίπτωση μη συμμόρφωσης με αυτή ενέχονται ποινικές κυρώσεις.

Αναλυτικότερα, όπως διαβάζουμε στα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής της ερχόμενης Τρίτης είναι η έγκριση ακύρωσης της «απόφασης  2597/2018 της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ ως προς  το 3ο τμήμα του διαγωνισμού  κατά το μέρος που με αυτή έγινε δεκτή η τεχνική προσφορά της εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε» του «Ανοικτού Διεθνή Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ για τα σχολικά έτη 2018-2019 και 2019-2020, συνολικού προϋπολογισμού 7.965.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων δικαιωμάτων προαίρεσης  10% και Φ.Π.Α. (CPV 60130000 Υπηρεσίες Ειδικών Οδικών Μεταφορών Επιβατών)  με Αριθμ. Διακήρυξης  10/18».

Με την έγκριση τροποποίηση της προηγούμενης απόφασης η Οικονομική Επιτροπή υποχρεούται να εφαρμόζει την προδικαστική απόφαση, μετά την προσφυγή του ΚΤΕΛ για «αστάθειες ως προς το τεχνικό τμήμα» της προσφοράς του ιδιώτη.

 
Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…  

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team