Το STRAWBAR, το νέο ποτό και το πρώτο στο είδος του – απόσταγμα από φράουλες, ξεκινά τη γνωριμία του με το κοινό των Ιωαννίνων, κάνοντας πρεμιέρα στο TROIS.
Άλλωστε, ο πρώτος σταθμός στο ταξίδι του Premium αυτού Eau de Vie, που έχει ήδη κάνει το διεθνές ντεμπούτο του σε επιλεγμένα bar του Λονδίνου, δεν απέχει πολύ. Οι φράουλες, που αποτελούν την ευωδιαστή πρώτη ύλη του, προέρχονται από καλλιέργειες της Φλώρινας. Στη συνέχεια της διαδρομής του και πάντα ακούγοντας τις προτιμήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεται, η ομάδα των Mixologists που το ακολουθεί, δημιούργησε εξαιρετικά cocktails με βάση και το STRAWBAR ORIGIN, αλλά και το STRAWBAR PLATINUM.
Μία επιλογή από τα STRAWBAR Cocktails θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι πελάτες του TROIS, το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου, δια χειρός του Sam Cox, επικεφαλής των Baristas που δημιουργούν STRAWBAR Cocktails. Η ποιότητα του SΤRAWBAR και η δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει τα cocktails, απoσπούν εξαιρετικές κριτικές. Το STRAWBAR ανοίγει έτσι μια νέα σελίδα στην αγορά του ποτού, όπου η φυσική προέλευση, η αγνότητα και η εντοπιότητα των συστατικών πρωταγωνιστούν ως κριτήρια για τους εκλεπτυσμένους λάτρεις των ποτών.
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου, η ομάδα του STRAWBAR θα βρίσκεται στο ΣΠΙΤΑΚΙ με ΘΕΑ και την Παρασκευή 1 Απριλίου στο HOGWARTS,
δίνοντας έτσι σε ακόμη περισσότερους φίλους των Premium ποτών στην πόλη των Ιωαννίνων την ευκαιρία να σχολιάσουν και να εκφράσουν οι ίδιοι τις προτιμήσεις τους για τις διαφορετικές γευστικές “προσωπικότητες” των STRAWBAR cocktails.
Το STRAWBAR ORIGIN, διπλής απόσταξης (40% abv) και το STRAWBAR PLATINUM, τριπλής απόσταξης (45% abv) διατίθενται online (https://strawbar.gr//).