Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στο Διοικητήριο Πτολεμαΐδας μετακομίζουν ΔΟΥ, ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο Εορδαίας – Εγκρίθηκε η παραχώρηση χώρων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Στο Διοικητήριο Πτολεμαΐδας μετακομίζουν ΔΟΥ, ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο Εορδαίας – Εγκρίθηκε η παραχώρηση χώρων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Θέμα χρόνου είναι πλέον η μεταστέγαση του Ειρηνοδικείου Εορδαίας, της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας και  του ΕΦΚΑ στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα (περιοχή πρώην Αγροκηπίου), καθώς δόθηκε το πράσινο φως από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στη σημερινή της συνεδρίασή ενέκρινε την εισήγηση του Τμήματος Προσόδων και Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρων για τη στέγαση του τοπικού υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ, της  ΔΟΥ Πτολεμαΐδας και του Ειρηνοδικείου Εορδαίας στο νέο Διοικητήριο Πτολεμαΐδας.

Με δήλωσή  του στο «e-ptolemeos.gr» ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς ,εξέφρασε την ικανοποίησή του «που κλείνει πλέον μια εκκρεμότητα πολλών μηνών και ξεκινούν οι διαδικασίες για την μετεγκατάσταση των τριών αυτών δημοσίων υπηρεσιών της Εορδαίας στο Διοικητήριο της Περιφέρειας».

Σημειωτέον ότι με βάση την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής πλέον η παραχώρηση χώρων στις υπηρεσίες των παραπάνω φορέων γίνεται για 10 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης αν εξακολουθεί να υφίσταται η ανάγκη στέγασής τους. Τα έξοδα λειτουργίας των χώρων (ύδρευση, θέρμανση κλπ.) όπου θα στεγαστούν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες θα βαρύνουν αποκλειστικά τις ίδιες, όπως επίσης και τα έξοδα διαμόρφωσης των χώρων για την καλύτερη λειτουργίας τους και τα έξοδα συντήρησης.

Το Ειρηνοδικείο θα εγκατασταθεί στο ισόγειο του Διοικητηρίου, σε 175,50 τμ.

Στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας παραχωρούνται 245τμ. στον α΄ όροφο του Διοικητηρίου για γραφεία,  άλλα 232τμ. στον β΄ όροφο επίσης για γραφεία και 60τ.μ. στο υπόγειο για το αρχείο της ΔΟΥ.

Στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ παραχωρούνται 63τμ. στο ισόγειο για γραφεία, 245τμ στον α΄ όροφο για γραφεία και 42τμ στο υπόγειο για το αρχείο του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: ΌΛΟΙ μαζί, ΌΛΟΙ για την Εορδαία ΜΑΣ-  Διαμαρτυρία την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνάδελφοι Επαγγελματίες, Την Παρασκευή 29-01-2021 και ώρα 13:00 εκφράζουμε όλοι μαζί την αγανάκτησή μας. Διαμαρτυρόμαστε όλοι μαζί για ...