Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στην αντεπίθεση ο Κασαπίδης και η περιφερειακή αρχή για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ- Ξεκινάει από αύριο η υπεράσπιση των ενεργειών της Περιφέρειας: «Κανείς δεν θα μας κουνάει το δάχτυλο»- Τι συνέβη στη σύσκεψη των στελεχών της περιφερειακής αρχής

Στην αντεπίθεση ο Κασαπίδης και η περιφερειακή αρχή για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ- Ξεκινάει από αύριο η υπεράσπιση των ενεργειών της Περιφέρειας: «Κανείς δεν θα μας κουνάει το δάχτυλο»- Τι συνέβη στη σύσκεψη των στελεχών της περιφερειακής αρχής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9μ.μ. η μεγάλη έκτακτη σύσκεψη που συγκλήθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, μετά τα όσα προέκυψαν με την ανακοίνωση των δικαιούχων από το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Οι πολλές αντιδράσεις, τα σχόλια και ενδεχομένως ο προβληματισμός που δημιουργήθηκε, οδήγησαν την περιφερειακή αρχή στο να συγκαλέσει τη σημερινή σύσκεψη η οποία ξεκίνησε περίπου στις 6 το απόγευμα και διήρκησε κάτι λιγότερο από 3 ώρες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν περίπου 48 στελέχη της περιφερειακής αρχής, καθώς εκτός από το συνδυασμό Κασαπίδη, το παρόν έδωσαν οι συνεργάτες και ειδικοί σύμβουλοι Περιφερειάρχη και αντιπεριφερειαρχών, στελέχη της διαχειριστικής αρχής και φυσικά ο εκπρόσωπος της ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ

Κεντρικός στόχος του Περιφερειάρχη σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» ήταν να ειπωθεί η πραγματικότητα σχετικά με τα κριτήρια του προγράμματος και ποιος τα όρισε, ώστε να ενημερωθούν οι πάντες στην Περιφέρεια και να ξεκινήσει η επικοινωνιακή αντεπίθεση υποστήριξης όλων των ενεργειών που ακολουθήθηκαν.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης στη σύντομή τοποθέτησή του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ψήγμα καταπάτησης των νόμιμων διαδικασιών, ενώ έστειλε μήνυμα πως πάσα κατεύθυνση για την άδικη κριτική την οποία δέχεται από την Πέμπτη το απόγευμα η περιφερειακή αρχή και προσωπικά ο ίδιος.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Κασαπίδης, είναι αποφασισμένος να πάρει πάνω του την υπόθεση «ενημέρωση των πολιτών», με πρώτη ενέργεια την αυριανή συνέντευξη τύπου η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Μάλιστα χαρακτηριστική ήταν η φράση του πως «κανένας δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην περιφερειακή αρχή όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του», με τα πυρά να στρέφονται ιδιαίτερα σε πολιτικούς αντιπάλους.

Στην τηλεδιάσκεψη οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες έδωσαν το κλίμα από κάθε Π.Ε., ενώ Γιώργος Βαβλάρας και Νίκος Λυσσαρίδης, εξήγησαν τη δομή του προγράμματος και όλες τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Παράλληλα σε σειρά ερωτήσεων απάντησαν τα στελέχη της διαχειριστικής αρχής και της ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ.

Λίγο πριν τις 9μ.μ. ξεκίνησε η σύσκεψη του Γιώργου Κασαπίδη με τους Βουλευτές της περιοχής.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Απογοήτευση για το click away στον εμπορικό κόσμο – Τι είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθ. Δραγατσίκας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την απογοήτευσή του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης με τη μέθοδο του click away και ...