Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχάνων Κρέατος εξηγεί τους λόγους που η τιμή του εθνικού μας fast food παίρνει την ανιούσα – Αντιδράσεις και εκκλήσεις να μην ακριβύνει
Σε διευκρινίσεις προχώρησε με αφορμή δημοσιεύματα για την αύξηση της τιμής στα σουβλάκια χοιρινού κρέατος, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος ΣΕΒΕΚ.
Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, από τα τέλη Φεβρουαρίου έχει διεθνώς προκύψει σημαντική αύξηση στην τιμή της πρώτης ύλης του χοιρινού κρέατος, η οποία κυμαίνεται σε ποσοστό περίπου 30-32%.