Επιτέλους φτάνει στο τέλος της η άχαρη διαδικασία των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Σήμερα θα μάθουμε σιγά σιγά τις πρώτες ομάδες και η Παρί θα είναι μέσα σε αυτές αν κάνει τα βασικά. Φυσικά όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης μπορείτε να τα δείτε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.
Το Σιάτλ απέδειξε πως είναι μέσα στις δύο τρεις πιο αδύναμες ομάδες ολόκληρης της διοργάνωσης. Η πιο αντί-σταρ ομάδα καθώς υπολείπεται σε μεγάλα ονόματα, όμως όχι και σε ταυτότητα. Άσχετα από το ποιος και πόσο ανώτερος ήταν ο αντίπαλος της, είχε μία συγκεκριμένα φιλοσοφία στο παιχνίδι της με επιθετικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα, η παρουσία της αγωνιστικά κρίνεται θετική, μιας και έπαιξε απέναντι στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Από την άλλη, η Παρί έδειξε πως δεν είναι άτρωτη και θυμήθηκε πως είναι το συναίσθημα της ήττας κόντρα στην Μποταφόγκο (1-0). Έτσι, έχασε το πάνω χέρι για την πρωτιά του ομίλου και περιμένει ένα δώρο από την Ατλέτικο για να ανακτήσει τα κεκτημένα της. Στα πολύ θετικά η επιστροφή του Ντεμπελέ, ο οποίος μάλλον θα προφυλαχθεί μιας και δεν χρειάζεται να παρθεί ρίσκο υποτροπής, μετά τον τραυματισμό του.
Δεν υπάρχουν πολλές αναλύσεις ή λόγια για το εν λόγω παιχνίδι. Εντάξει, έχασε μία φορά η Παρί αλλά δεν είναι και για χόρταση. Θα βγάλει αντίδραση και θα το κάνει με γκολ. Προτείνουμε το 2+Over 3,5 σε απόδοση 2.15.