Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την εξειδίκευση που απαιτείται πάνω στο αντικείμενο με στόχο την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στο χώρο του κρέατος.
- Θεωρητική κατάρτιση 85 ωρών σε 17 ημέρες
- Πρακτική κατάρτιση 100 ωρών σε 20 ημέρες
- 3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές συνολικής διάρκειας 15 ωρών
- Πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία ή βιοτεχνίες επεξεργασίας κρέατος 20 μέρες επί 5 ώρες
- Θεματικά Σεμινάρια ( Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης και ΤΙΤΛΟΣ Πιστοποίησης )
- Εξειδικευμένα Βιβλία και Εκπαιδευτικό Υλικό
- Αναλώσιμα και Υλικά
- Συμβουλευτική Υποστήριξη από το Γραφείο Καριέρας
- Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος
- Εργαστήριο Πληροφορικής
- Δανειστική Βιβλιοθήκη