Στην τελική φάση μπαίνει η τοποθέτηση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού LED στην Οδό Βενιζέλου στην Πτολεμαΐδα, που αποτελεί ουσιαστικά περιφερειακή αρτηρία της Πόλης.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στη μία πλευρά του δρόμου πριν από λίγους μήνες, οι εργασίες συνεχίζονται και στην απέναντι πλευρά, αναβαθμίζοντας την ασφάλεια και την εικόνα της περιοχής.
Οι περίοικοι, αλλά και οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών και του Οικισμού Καρδιάς, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το έργο, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να συνεχιστεί η αναβάθμιση με πεζοδρόμια και ηλεκτροφωτισμό προς τον δρόμο που οδηγεί στον Οικισμό Καρδιάς, ασφαλτόστρωση της Οδού Βενιζέλου και του δρόμου προς Καρδιά, αλλά και φύτευση καλλωπιστικών και σκιερών δέντρων κατά μήκος όλης της Οδού.
Από την πλευρά της, η Δημοτική Αρχή μελετά ήδη τον τρόπο ασφαλούς διέλευσης των πεζών από τον οικισμό Καρδιάς προς το Κλειστό Γυμναστήριο, ώστε η μετακίνηση σε αυτή τη μεγάλη σε πλάτος Οδό, να γίνεται με ασφάλεια. Όλες οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο συνολικό πρόγραμμα του Δήμου Εορδαίας, για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε όλη την Πτολεμαΐδα, αλλά και στους περιφερειακούς δρόμους, καθώς και στον δρόμο που οδηγεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ






































