Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του δημοτικού χώρου που προορίζεται για τη λειτουργία Λούνα Παρκ κατά την ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη της Πτολεμαΐδας.
Όπως ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Καρακασίδης, οι επαναληπτικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν στις 30 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου, χωρίς να προκύψει ανάδοχος.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Δήμος μπορεί βάσει του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου να προχωρήσει σε απευθείας συμφωνία με ενδιαφερόμενο, ύστερα από διαπραγμάτευση και την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Κατά τη συζήτηση, ο Πέτρος Ταταρίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της ασφάλειας, ζητώντας να υπάρξει πλήρης ενεργοποίηση των αρμόδιων μηχανισμών του Δήμου για την επίβλεψη των εγκαταστάσεων.
Παράλληλα, έθεσε προβληματισμό για το κόστος που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες, κάνοντας αναφορά σε τιμή 4 ευρώ και σημειώνοντας ότι αποτελεί σημαντική επιβάρυνση για ένα οικογενειακό εισόδημα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την προτεινόμενη διαδικασία.




























