Γενέθλια είχε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, το βράδυ η Chef-T-Elia Σύγχρονο Μεζεδοπωλείο!
Η εκδήλωση είχε μπαλόνια και πολύ …γιορτινή διάθεση, με εκλεκτό φαγητό από το νέο ανανεωμένο μενού που επιμελήθηκαν οι επιμελήθηκαν οι Θεόφιλος Σπυρίδης και Τάσος Καπετάνος.
Το μενού περιελάβανε ως welcome drink αφρώδη οίνο Αμυνταίου, σούπα βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με γαρίδα και τσορίθο και εκλεκτή σαλάτα.
Ως ορεκτικό όσοι βρέθηκαν στη γενέθλια βραδιά απόλαυσαν νιόκι πατάτας με πατζάρι, κουκουνάρι και προσούτο, ενώ το κυρίως πιάτο είχε φιλέτο μοσχάρι συνοδεία εκλεκτού κρασιού από το κτήμα Κυρ Γιάννη.
Το επιδόρπιο απογείωσε τους ουρανίσκους, προσφέροντας black forest με κρέμα tonka και κοκτέιλ μαστίχας.
Ακολούθησε Party με τον DJ JORDI και όλοι πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά!