Στην κουζίνα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΥΠΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας κυρίας Αγάπης Κοτζαφίλιου, δημιούργησαν ένα πιάτο που αποτελεί την απόλυτη σύνθεση της τέχνης της μαγειρικής και της αγάπης για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα – η υπέροχη φασολάδα!
Η φασολάδα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά εδέσματα στην ελληνική κουζίνα. Με υλικά που προέρχονται από την ελληνική γη ,έχει κερδίσει τις καρδιές και τα στόματα πολλών γενεών.