Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης και η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης συνδιοργανώνουν Χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα με προβολή παιδικών ταινιών.
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στον Κινηματογράφο “ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ” στην Πτολεμαιδα θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη παιδική ταινία «Χριστούγεννα με τον Ποντικούλη>> και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου την ίδια ωρα,11:00,στον Κινηματογράφο <<Ολυμπιον>> στην Κοζάνη θα προβληθεί η παιδική ταινία <<Ο Βασιλιάς των Βασιλιάδων>>
Διευκρινίζεται ότι και στις δυο παιδικές εκδηλώσεις μπορούν να παραβρεθούν ανεξαιρέτως όλα τα τέκνα των συναδέλφων χωρίς οικονομικό αντίτιμο.
Στις εκδηλώσεις θα μοιραστούν δωροεπιταγές και γλυκίσματα στα παιδιά των μελών της Ένωσής μας.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε σε εορταστικό και Χριστουγεννιάτικο κλίμα.


































