Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας

Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας σε Συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας προχώρησε στην αξιοποίηση προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ. για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 έως 67 ετών.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Βασίλειος Γιαννάκης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας κος Παναγιώτης Νώτας είχαν σήμερα συνάντηση με τα υπηρεσιακά στελέχη της Επιχείρησης  και τους ωφελούμενους του προγράμματος, όπου συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι γύρω από αυτό το πρόγραμμα και τα βήματα της συνεργασίας.

Η Δημοτική Αρχή πιστεύει πως αυτή η πρωτοβουλία έχει ιδιαίτερη αξία για τους άνεργους συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορεί να ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες λόγω ηλικίας ή μειωμένων προσόντων και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση επανένταξης στην αγορά εργασίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...