Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ποιοί χώροι εξετάζονται σε Κοζάνη και Καστοριά για υποδοχή ύποπτων κρουσμάτων COVID-19 εφόσον απαιτηθεί

Ποιοί χώροι εξετάζονται σε Κοζάνη και Καστοριά για υποδοχή ύποπτων κρουσμάτων COVID-19 εφόσον απαιτηθεί

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου στην περιφέρεια, ο περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης κλήθηκε να απαντήσει για την πρόταση της περιφέρειας για προετοιμασία νέων κατάλληλων χώρων υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων COVID-19, εφόσον απαιτηθεί , λέγοντας ότι εξετάζεται αυτό για προληπτικούς λόγους, μάλιστα αναζητούνται χώροι σε Κοζάνη και Καστοριά που θα μπορούσαν να στεγάσουν ασθενείς αν χρειαστεί.

Μάλιστα, έγιναν επιτόπιες έρευνες στο Εκθεσιακό Κέντρο και σε ιδιωτικές κλινικές στην Κοζάνη, ενώ εξετάστηκαν χώροι και στην Καστοριά όπου κρίθηκαν ακατάλληλοι, ενώ διερευνάται και οι χώροι της πρώην ΕΔΥΚΑ στην Καστοριά.

Οι επιστήμονες θα εγκρίνουν αυτές τις υποδομές, προσέθεσε ο ίδιος. Στο θέμα απάντησε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τσεβεκίδης, λέγοντας πως η συνδρομή του ΙΣ είναι τεχνική ώστε αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν. «Να μη ζήσουμε εικόνες να κοιμούνται ασθενείς σε πατώματα. Να μη χρειαστούν ποτέ οι έξτρα κλίνες και χώροι. Να βρεθεί ο χώρος και ας μη χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσουμε ποτέ», απάντησε ο κ. Τσεβεκίδης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αποκεντρώνει αρμοδιότητες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των ...