Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πέτρος Αθανασιάδης: «Απαξίωση από τον επικεφαλής της παράταξης και τελευταίες εξελίξεις με υποχρεώνουν να παραιτηθώ»- Μιχαηλίδης: «Δέχομαι την απόφαση, δεν ενημερωθήκαμε»

Πέτρος Αθανασιάδης: «Απαξίωση από τον επικεφαλής της παράταξης και τελευταίες εξελίξεις με υποχρεώνουν να παραιτηθώ»- Μιχαηλίδης: «Δέχομαι την απόφαση, δεν ενημερωθήκαμε»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στάλθηκε η επιστολή παραίτησης του Πέτρου Αθανασιάδη από την παράταξη Μιχαηλίδη, όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Νούλα Τουμπουλίδου πριν από λίγο.

Στην επιστολή ο Πέτρος Αθανασιάδης αναφέρει: «Η συνεχής απαξίωση από τον επικεφαλής της παράταξης και μετά τις τελευταίες εξελίξεις ηθικοί και δεοντολογικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στη «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης». Παραιτούμαι από την παράταξη. Πρόθεση να παραμείνω ανεξάρτητος για να έχω τη δυνατότητα να υπερασπιστώ τις απόψεις μου και των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν».

Ο Κυριάκος Μιχαηλίδης μίλησε για μια δύσκολη στιγμή, σημείωσε πως είναι αρνητικό το γεγονός πως δεν συζητήθηκε με την παράταξη το θέμα, ευχαρίστησε όμως τον κ. Αθανασιάδη για τη συμπόρευση μαζί του και του ευχήθηκε η απόφαση αυτή να είναι προς όφελός του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...