Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Παρέμβαση Μαλούτα για προσθήκη στο Σ/Ν του ΥΠΕΣ προκειμένου να γίνουν εκλογές για πρόεδρο στην ΤΚ Ρυμνίου (VIDEO)

Παρέμβαση Μαλούτα για προσθήκη στο Σ/Ν του ΥΠΕΣ προκειμένου να γίνουν εκλογές για πρόεδρο στην ΤΚ Ρυμνίου (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Παρέμβαση προς τους πέντε τοπικούς βουλευτές του Ν. Κοζάνης έκανε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ζητώντας να γίνει προσθήκη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που είναι σε διαβούλευση, ώστε να ληφθεί μέριμνα και να μπορέσουν να γίνουν εκλογές και στην ΤΚ Ρυμνίου, του Δήμου, μια θέση που μένει κενή εδώ και μήνες, μετά τον θάνατο του προέδρου της κοινότητας.

Χαρακτηριστικά ο Λ. Μαλούτας, έκανε δηλώσεις για το θέμα, πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας. «Την Παρασκευή κατατέθηκε ένα σχέδιο Νόμου από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, που αφορά σε μεγάλο βαθμό θέματα της αυτοδιοίκησης. Στο άρθρο 12/παρ8 του νομοσχεδίου προβλέπεται η διενέργεια εκλογών σε κοινότητες που δεν υπήρξε κανένας υποψήφιος. Με παρέμβασή μου απευθύνθηκα και στους 5 βουλευτές του Νομού Κοζάνης, προτείνοντας μια μικρή τροποποίηση στο συγκεκριμένο άρθρο, ώστε να καλυφθεί και η περίπτωση προέδρου του Ρυμνίου που λιμνάζει εδώ και μήνες. Με την προσθήκη ή κάποια άλλη πιο δόκιμη, νομίζω ότι θα μπορέσουμε στο επόμενο διάστημα, μέσα σε τρεις μήνες, νομίζω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εκλογές στο Ρύμνιο και να καλυφθεί το κενό», δήλωσε ο δήμαρχος Κοζάνης χαρακτηριστικά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΠΕ Καστοριάς: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σας υπενθυμίζουμε ότι με το Ν. 2193/1994 (ΦΕΚ 32/Α/1994) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ...