Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ομάδα Εθελοντισμού Ανδρόνικος: Επίσκεψη παιδιών σε μονάδες απασχόλησης ηλικιωμένων στην Πτολεμαΐδα

Ομάδα Εθελοντισμού Ανδρόνικος: Επίσκεψη παιδιών σε μονάδες απασχόλησης ηλικιωμένων στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Ομάδα Εθελοντισμού Ανδρόνικος στην Πτολεμαΐδα γεννήθηκε μετά τις προσπάθειες για εύρεση συμβατού δότη για τον συμμαθητή των παιδιών μας, Ανδρόνικο, ο οποίος τόσο άδικα έχασε την μάχη με τον καρκίνο, με σκοπό να ενισχύσουμε το πνεύμα της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης που διακρίναμε στα παιδιά μας.

Η 1η Οκτωβρίου υιοθετήθηκε ως  «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Στα πλαίσια του σκοπού μας, και σε συνεργασία με  το 2Ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας το πρώτο και το πέμπτο δημοτικό σχολείο, ορισμένα παιδιά θα επισκεφτούν μονάδες απασχόλησης  ηλικιωμένων της πόλης μας  και συγκεκριμένα το Α΄ ΚΑΠΗ στην οδό  Εθνικής Αντίστασης στο Πολύκεντρο, το Β΄ ΚΑΠΗ στην Π. Αδαμοπούλου 50 και στο ΚΗΦΗ στην οδό Γαλιάνης 2, προσφέροντας την συντροφιά τους και εδέσματα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Επιτυχημένη παρά το τσουχτερό κρύο η εθελοντική αιμοδοσία της «Σταγόνας Ελπίδας» στην Αιανή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε σήμερα στην Αιανή ο σύλλογος «Σταγόνα Ελπίδας». Όπως αναφέρει σε μήνυμα: «Παρά το κρύο οι ...