Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Οι αιχμές στο ΔΣ Αμυνταίου για το «Ξινό Νερό» και οι «συζητήσεις με εξωθεσμικούς παράγοντες»

Οι αιχμές στο ΔΣ Αμυνταίου για το «Ξινό Νερό» και οι «συζητήσεις με εξωθεσμικούς παράγοντες»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Το «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ» απασχόλησε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου της Τετάρτης, εν όψει της γενικής συνέλευσης της εταιρίας, χωρίς να λείψουν οι αιχμές και οι αντεγκλήσεις. Αν και το θέμα αποσύρθηκε για τεχνικούς λόγους (δεν ήταν έτοιμη η νομική εισήγηση), δεν χρειαζόταν και πολύ για να γίνει η συνεδρίαση επεισοδιακή, σε ένα θέμα που «καίει». 

Συγκεκριμένα, η αναφορά του κ. Γεωργου ότι ο δήμαρχος συζητάει με εξωθεσμικούς παράγοντες (αναφερόταν στο θέμα της απολιγνιτοποίησης), προκάλεσε την απάντηση του Άνθιμου Μπιτάκη, κάνοντας λόγο σε αναφορά που κατατέθηκε από τρεις δημοτικούς συμβούλους κατά του ιδίου. «Ποιος μιλάει με εξωθεσμικό παράγοντα, εγώ ή οι τρεις συνάδελφοι που έκαναν προσφυγή κατά του δημάρχου;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπιτάκης φωτογραφίζοντας την υπόθεση του Ξινού Νερού, και υπονοώντας πως οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν προασπίζουν τα συμφέροντα του Δήμου, αλλά των ιδιωτών.

«Δύο δικαστικές αποφάσεις, λένε ότι η δημοτική επιχείρηση έχει 40% στην εταιρεία. Στην αναφορά λένε ότι έχει 23% συμμετοχή», είπε επίσης ο Δήμαρχος, ενώ με έμφαση αναρωτήθηκε επίσης: «Γιατί η αναφορά σας είναι copy paste με εξωθεσμικό παράγοντα; Εκπροσωπείτε κάποιος από αυτούς;».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Πόσα θετικά αποτελέσματα έδειξαν τα rapid test που έγιναν σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr τα rapid test που έγιναν σήμερα σε Κοζάνη, Καστοριά και Πτολεμαΐδα, έδειξαν ...