Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Οι αιχμές στο ΔΣ Αμυνταίου για το «Ξινό Νερό» και οι «συζητήσεις με εξωθεσμικούς παράγοντες»

Οι αιχμές στο ΔΣ Αμυνταίου για το «Ξινό Νερό» και οι «συζητήσεις με εξωθεσμικούς παράγοντες»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ» απασχόλησε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου της Τετάρτης, εν όψει της γενικής συνέλευσης της εταιρίας, χωρίς να λείψουν οι αιχμές και οι αντεγκλήσεις. Αν και το θέμα αποσύρθηκε για τεχνικούς λόγους (δεν ήταν έτοιμη η νομική εισήγηση), δεν χρειαζόταν και πολύ για να γίνει η συνεδρίαση επεισοδιακή, σε ένα θέμα που «καίει». 

Συγκεκριμένα, η αναφορά του κ. Γεωργου ότι ο δήμαρχος συζητάει με εξωθεσμικούς παράγοντες (αναφερόταν στο θέμα της απολιγνιτοποίησης), προκάλεσε την απάντηση του Άνθιμου Μπιτάκη, κάνοντας λόγο σε αναφορά που κατατέθηκε από τρεις δημοτικούς συμβούλους κατά του ιδίου. «Ποιος μιλάει με εξωθεσμικό παράγοντα, εγώ ή οι τρεις συνάδελφοι που έκαναν προσφυγή κατά του δημάρχου;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπιτάκης φωτογραφίζοντας την υπόθεση του Ξινού Νερού, και υπονοώντας πως οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν προασπίζουν τα συμφέροντα του Δήμου, αλλά των ιδιωτών.

«Δύο δικαστικές αποφάσεις, λένε ότι η δημοτική επιχείρηση έχει 40% στην εταιρεία. Στην αναφορά λένε ότι έχει 23% συμμετοχή», είπε επίσης ο Δήμαρχος, ενώ με έμφαση αναρωτήθηκε επίσης: «Γιατί η αναφορά σας είναι copy paste με εξωθεσμικό παράγοντα; Εκπροσωπείτε κάποιος από αυτούς;».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την άρση του Lockdown και τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και το νέο επιδημιολογικό χάρτη, παρουσίασε, ...