Τη νέα μεταγραφή της ομάδας ανακοινώνει το ΦΣ Κοζάνη υποδεχόμενο τον Πτολεμαϊδιώτη ποδοσφαιριστή Μπάμπη Καραφουλίδη, όπου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και θα αγωνιστεί με την Κοζάνη στη Γ’ Εθνική.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
«Το Φ.Σ. Κοζάνη συνεχίζει μεθοδικά αλλά και δυναμικά τη μεταγραφική του ενίσχυση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μπάμπη Καραφουλίδη, ενός ακόμη ταλαντούχου παιδιού της περιοχής μας που έρχεται να δώσει ποιότητα και ενέργεια στην επιθετική μας γραμμή.
Ο Καραφουλίδης, γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου 2002 και καταγόμενος από την Πτολεμαΐδα, αγωνίζεται κυρίως στα φτερά της επίθεσης αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.
Ξεκίνησε από τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, συνέχισε στον Μακεδονικό Φούφα και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Θύελλα Χαλκιού στη Χίο, αφήνοντας παντού πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία και το ταλέντο του.
Η οικογένεια του Φ.Σ. Κοζάνη καλωσορίζει θερμά τον Μπάμπη Καραφουλίδη και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!
Με τέτοιες κινήσεις, η Κοζάνη δείχνει έμπρακτα ότι χτίζει το μέλλον της με ταλέντα της περιοχής.»