ΠΑΣΧΑ 1965 και η οικογένεια του, Γιάννη Καζαντζή, πιστή στην παράδοση προετοιμάζει το μεσημβρινό γεύμα που δεν είναι τίποτε άλλο από τον σουβλιστό οβελία και το ροδοκόκκινο γευστικό κρασάκι της παραγωγής τους.
Ο τεράστιος χώρος της αυλής με τα διάφορα καρποφόρα δέντρα και το ηλιόλουστο της Αναστάσιμης ημέρας ήταν ότι καλλίτερο για τη σχετική προετοιμασία και τη συνέχεια της.
Τις σχετικές προετοιμασίες και εργασίες, περί του οβελία, ανέλαβε ο εκ Καρδίτσας ειδήμον, Καρατζάς Νίκος.
Στη φώτο μας, από αριστερά:
Σειρά 1η: Δύο μικρά κοριτσάκια της γειτονιάς, η εγγονή Καζαντζή Μαρία, η γειτονοπούλα Γιάννα Καρκαντώνη, η εγγονή, Καζαντζή Ελπίδα, ο εκ Καρδίτσας εργοδηγός. Καρατζάς Νίκος, που εργάζονταν στην κατασκευή του εργοστασίου Αζώτου (ΑΕΒΑΛ) και δίπλα η σύζυγός του Ζωή.
Σειρά 2η: Καρκαντώνη Θεμ. Μαρία, Καζαντζή Ελισάβετ, σύζυγος Γεωργίου που δοκιμάζει το ψητό (οικοδέσποινα Β’), η σεβαστή μας Μητέρα, Καζαντζή I. Ελπίδα, ο σεβαστός μας Πατέρας, Καζαντζής Γιάννης και ο γράφων, Καζαντζής I. Γιώργος