Αρχική > Slider > Ο Κοζανίτης Γιάννης Μητλιάγκας υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη «Δημοκρατική Ευθύνη»

Ο Κοζανίτης Γιάννης Μητλιάγκας υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη «Δημοκρατική Ευθύνη»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η «Δημοκρατική Ευθύνη» έδωσε προχθές στη δημοσιότητα το πλήρες ψηφοδέλτιό της για τις Ευρωεκλογές. Στους υποψήφιους είναι και ο Γιάννης Μητλιάγκας (Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις & οργανισμούς)

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της: «Συγκροτείται από καινούριους στην πολιτική πολίτες από όλο το κοινωνικό, ηλικιακό, επιστημονικό κι επιχειρηματικό φάσμα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι πολίτες έχουν πλέον επιλογή ανάμεσα στο νέο και ποιοτικό έναντι του παρωχημένου και αμφιλεγόμενου».

 

Ποιος είναι ο Γ. Μητλιάγκας:
Γεννήθηκε το 1974 στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τη Λευκοπηγή Κοζάνης. Είναι πιστοποιημένος εσωτερικός επιθεωρητής ποιότητας των προτύπων ISO 9001 και OHSAS 18001. Από το 2007 ζει και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, έχοντας αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση επενδύσεων σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας με έμφαση στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2014 η επιχειρηματική του δραστηριότητα έχει επεκταθεί γεωγραφικά και θεματικά στην Κεντρική Μακεδονία & τη Θεσσαλία μέσω στρατηγικών συνεργασιών, με αντικείμενο την διαμόρφωση, τον συντονισμό, τη διαχείριση-υλοποίηση συνεργατικών έργων μεταξύ επιχειρήσεων και ερευνητικών ιδρυμάτων. Είναι μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης από το 2011 έως σήμερα, βασικός συντάκτης και υπεύθυνος του «Επιχειρησιακού προγράμματος στήριξης της επιχειρηματικότητας στους νομούς Κοζάνης & Φλώρινας», καθώς και μέλος της ομάδας εργασίας για τη σύσταση και τη λειτουργία του ΤΑΔΥΜ. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕ Κοζάνης. Συμμετέχει ως μέλος στα Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και του cluster βιοενέργειας και περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) καθώς και στην επιτροπή παρακολούθησης του ΕΑΠ Δυτικής Μακεδονίας. Επιπλέον είναι μέλος της νεοσύστατης γνωμοδοτικής επιτροπής του Αναπτυξιακού Νόμου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Ν.4399/16.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team