Αρχική > Αρθρογραφία > Ο Καθηγητής Γιώργος Παρχαρίδης ισχυρίζεται, ότι το 2006, αναγνωρίστηκε η Ποντιακή Γενοκτονία από το Ε.Κ.!

Ο Καθηγητής Γιώργος Παρχαρίδης ισχυρίζεται, ότι το 2006, αναγνωρίστηκε η Ποντιακή Γενοκτονία από το Ε.Κ.!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤο γραφείο του Ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ανάρτησε ανακοίνωση,του Γιώργου Παρχαρίδη Ιστορικού προέδρου (όπως γράφει), της Παμποντιακής Ομοσπονδίας:

«Νιώθω την υποχρέωση για αποκατάσταση της αλήθειας να αναφερθώ στην απόρριψη από το Ευρωκοινοβούλιο της πρότασης για αναγνώριση της ήδη βέβαια αναγνωρισθείσης Γενοκτονίας, των Ελλήνων του Πόντου από το Ευρωκοινοβούλιο το 2006 μετά από ενέργειες της Παμποντιακής Ομοσπονδίας, της οποίας είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος της την εποχή εκείνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα πατριωτικά και φιλοποντιακά αισθήματα του Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, αλλά πρέπει να παραδεχθεί ότι ήταν λάθος να μπει ξανά το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας.

Το αποτέλεσμα δυστυχώς έπληξε τους προτείνοντες και αυτό καθ’ εαυτό το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Και επειδή πολλοί φίλοι μας, που δεν ήξεραν ότι η Γενοκτονία έχει αναγνωρισθεί παλαιότερα ,επετέθησαν άδικα κατά των Ελλήνων Ευρωβουλευτών.

Και πρέπει για την Ιστορία να αναφέρω ότι το 2006 ψήφισαν την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από το Ευρωκοινοβούλιο όλοι οι βουλευτές της NΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ ενώ έλειψαν από την συζήτηση ο κ. Γ. Καρατζαφέρης και ο κ Δ. Παπαδημούλης. Αυτά για την αλήθεια και μόνον την αλήθεια».

Γιώργος Παρχαρίδης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Συγκινεί και εντυπωσιάζει το γκράφιτι με θέμα την προσφυγιά κάτω από τη γέφυρα στον Κόμβο Μαυροδεντρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συγκινεί και εντυπωσιάζει το εξαιρετικά εμπνευσμένο γκράφιτι με θέμα την προσφυγιά. Πρόκειται για μια δημιουργία καλλιτέχνη κάτω από ...