Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Ο Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής στην Πτολεμαΐδα – Επιθεώρησε αθλητικές εγκαταστάσεις – Συνάντηση με τον δήμαρχο Εορδαίας – Πλακεντάς: «Αν δεν δρομολογηθεί μέσα στην τετραετία το Σπίτι του Στίβου στην Πτολεμαΐδα, εγώ δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος» (VIDEO)

Ο Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής στην Πτολεμαΐδα – Επιθεώρησε αθλητικές εγκαταστάσεις – Συνάντηση με τον δήμαρχο Εορδαίας – Πλακεντάς: «Αν δεν δρομολογηθεί μέσα στην τετραετία το Σπίτι του Στίβου στην Πτολεμαΐδα, εγώ δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος» (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, βρίσκεται σήμερα σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, προκειμένου να επιθεωρήσει αθλητικές εγκαταστάσεις και να έχει επαφές με φορείς της περιοχής.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε τον δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, με τον οποίο είχε συνάντηση, ενώ έπειτα επισκέφθηκαν και το Αραπογλίδειο κλειστό προπονητήριο στίβου.

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά ο κ. Σεβαστής ζήτησε απο τον δήμαρχο να δεσμευθεί πως θα υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση πως θα υλοποιηθεί στην περιοχή το Σπίτι του Στίβου (το οποίο ήταν δέσμευση Πλακεντά), με τον δήμαρχο να απαντάει στον κ. Σεβαστή, πως αν δεν έχει δρομολογηθεί το Σπίτι του Στίβου κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, ο ίδιος δεν θα ξανακατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος. Φιλοδοξία είναι να γίνει στο πάρκο του στρατοπέδου και να λειτουργήσει αναπτυξιακά για το καλό του τόπου.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε πως η Πτολεμαΐδα είναι μια πόλη που αγαπάει τον αθλητισμό, μια «αθλητική μάνα» που βγάζει συνέχεια αθλητές. Σημαντικό ρόλο παίζουν οι εγκαταστάσεις, οι άνθρωποι που καθοδηγούν τους αθλητές αλλά και η δουλειά που γίνεται.

Στις δηλώσεις του ο κ.Σεβαστής είπε πως σκοπός της επίσκεψης είναι να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις, ανοιχτές και κλειστές και πως μπορεί η ομοσπονδία να συμβάλει στη βελτίωσή του αλλά και στην ανάπτυξη νέων υποδομών.
Μεγάλος στόχος είναι να έρθουν στο μέλλον και μεγάλες διοργανώσεις στην περιοχή, τόνισε ο ίδιος, λέγοντας πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στην περιοχή και χρειάζεται να ενισχυθεί.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο γηροκομείο Φλώρινας – Θετικοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Συναγερμός έχει σημάνει στο γηροκομείο Φλώρινας, καθώς αρκετοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ...