Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Δήμος Φλώρινας συμμετείχε στο 1ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη

Ο Δήμος Φλώρινας συμμετείχε στο 1ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Φλώρινας, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, και με τη δομή του ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, συμμετείχε την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στο 1ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη, με θέμα «Ενημέρωση/Ψυχο-εκπαίδευση για την κατάθλιψη».

Στο διαδικτυακό σεμινάριο, εκ μέρους του Δήμου Φλώρινας χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Βασίλειος Γιαννάκης, με κεντρική ομιλήτρια για θέματα κατάθλιψης την ψυχολόγο κα Σμαράγδα Χρηστάκη και τη συμμετοχή πλήθους πολιτών από αρκετούς Δήμους της χώρας.

Τα συμπεράσματα του σεμιναρίου αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και χρήσιμα, με τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τρίτη 23 Μαρτίου και ώρα 12:30μ.μ. για το 2ο μέρος του σεμιναρίου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εργασιακό νομοσχέδιο: Σεξουαλική παρενόχληση και «mobbing» στην εργασία -Οι βασικές διατάξεις

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Να μπει «φρένο» στις κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος εργαζομένων, αλλά και στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που λαμβάνουν χώρα ...