Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο Δημήτρης Σιόλιος για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ

Ο Δημήτρης Σιόλιος για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Δημήτρης Σιόλιος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook αναφέρεται στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ και την υποψηφιότητά του.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σχετικά με ερωτήσεις που δέχομαι τον τελευταίο καιρό για αν θα είμαι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Κοζάνης από πολλούς φίλους, γνωστούς και ψηφοφόρους της Παράταξης, θα ήθελα να πω ότι ανιδιοτελώς έχω συνταχθεί στην πολιτική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μέσω των διαδικασιών αξιολόγησης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών του οποίου είμαι μέλος. Επίσης, έχω εκδηλώσει εδώ και πολύ καιρό την επιθυμία μου να πολιτευθώ με τη Νέα Δημοκρατία.
Μέχρι αυτήν την ώρα, δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα συμπεριληφθώ στη λίστα των υποψηφίων καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.
Περιμένω κι εγώ όπως όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις απ” τους υπεύθυνους του κόμματος οι οποίες υποθέτω θα γίνουν σύντομα.
Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω να συνδράμω με όλη μου την ψυχή, δυνάμεις και ενθουσιασμό στον αγώνα για μια Ελλάδα που μας αξίζει.
#metonkyriako

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team