Αρχική > Παραπολιτικά > Ο Χρ. Ταϊρίδης για τον φωτισμό προς Μποδοσάκειο – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 29/11/2017

Ο Χρ. Ταϊρίδης για τον φωτισμό προς Μποδοσάκειο – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 29/11/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Εύστοχες παρατηρήσεις για πρόσφατο σχόλιο της στήλης, εξέφρασε ο πρώην Αντιδήμαρχος – ιδιαίτερα επιτυχημένος στη θητεία του – Χρύσανθος Ταϊρίδης.

Εμείς αναφερθήκαμε στην εγκατάλειψη των φωτιστικών σωμάτων που συντηρούνται , σκουριάζουν, γέρνουν και ένα μεγάλο μέρος δεν ανάβει και ο δρόμος προς το Μποδοσάκειο γίνεται επικίνδυνος.

Ο Χρύσανθος Ταϊρίδης, που πάντα παρακολουθεί τα δρώμενα, ως ενεργός πολίτης μας ανέφερε ότι εδώ και μία δεκαετία παραμένουν ασυντήρητες  οι κολώνες φωτισμού προς Μποδοσάκειο, που είναι ευθύνη και αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Το προηγούμενο διάστημα, μας είπε, το έργο της συντήρησης ανέλαβε με δική του πρωτοβουλία ο Δήμος Πτολεμαΐδας ο οποίος διέθεσε για αρκετές ημέρες το ανυψωτικό μηχάνημα και πολυμελές συνεργείο Ηλεκτρολόγων και εργατών.

Τότε αντικατέστησαν λάμπες, καπάκια και έβαψαν τα φωτιστικά σώματα με το κίτρινο χρώμα, που αμυδρά διακρίνεται μέχρι σήμερα.

Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να ελπίζουμε και τώρα κάτι από τους αρμόδιους.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team