Στην επόμενη φάση του γνωστού παιχνιδιού μαγειρικής Master Chef πέρασε ο Νίκος Κυψίδης από την Πτολεμαΐδα που έγινε ακόμα πιο γνωστός με την ατάκα του για την “Πτολεμαΐδα η πόλη του φωτός” που σχολιάστηκε τόσο από τους κριτές ενώ η συγκεκριμένη ατάκα έπαιξε και στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι με το Νίκο Μουτσινά στο SKAI
Χαρακτηριστική η ανάρτηση που ανέβασε που γράφει: Η πίτσα είναι χαρά για αυτόν που την φτιάχνει και αυτόν που την τρώει ζήτω η πίτσα!!!!! Στην πόλη του φωτος πάντα χαχαχαχ!
























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




