Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Μίμης Δημητριάδης: «Αποικιοκρατικού τύπου απόφαση του Δήμου Κοζάνης η παραχώρηση χιλιάδων στρεμμάτων δημόσιας γης σε μη τοπικές εταιρείες»

Μίμης Δημητριάδης: «Αποικιοκρατικού τύπου απόφαση του Δήμου Κοζάνης η παραχώρηση χιλιάδων στρεμμάτων δημόσιας γης σε μη τοπικές εταιρείες»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την απόφαση του Δήμου Κοζάνης για παραχώρηση έκτασης για ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων σχολιάζει, καυστικά, στο facebook, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, χαρακτηρίζοντάς τη ως «απαράδεκτη, αντι- αναπτυξιακή και ενάντια σε κάθε έννοια δημοσίου και τοπικού συμφέροντος». Μάλιστα δεν παραλείπει να τονίσει πως πρόκειται για μια «αποικιοκρατικού τύπου» απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Οι συνεχόμενες αποφάσεις του Δήμου Κοζάνης για την παραχώρηση χιλιάδων στρεμμάτων δημόσιας γης για Φ/Β βιομηχανικά πάρκα σε μη τοπικές εταιρείες είναι απαράδεκτη, αντι-αναπτυξιακή και ενάντια σε κάθε έννοια δημοσίου και τοπικού συμφέροντος.
Είναι αποικιοκρατικού τύπου και μας οδηγεί πολλά χρόνια πίσω.
Πρέπει να αλλάξει!
Στηρίζουμε τις Δημοτικές Παρατάξεις που αγωνίζονται για την διάσωση του Δημοσίου Χώρου υπερ των τοπικών κοινωνιών και των οικονομικών τους δραστηριοτήτων».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στην Εορδαία τα 23 από τα 37 ενεργά κρούσματα της Τετάρτης στην Π.Ε. Κοζάνης- 55 συνολικά στην Δυτική Μακεδονία- Η αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης για την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, ...