Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Μίμης Δημητριάδης, αποχωρώντας από την ημερίδα του Δ. Εορδαίας: «Χειρίστηκα επί 4,5 χρόνια αυτά που συζητάτε, και θα μιλήσω τελευταίος;»

Μίμης Δημητριάδης, αποχωρώντας από την ημερίδα του Δ. Εορδαίας: «Χειρίστηκα επί 4,5 χρόνια αυτά που συζητάτε, και θα μιλήσω τελευταίος;»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ένα μικρής κλίμακας επεισόδιο έλαβε χώρα κατά τη σαββατιάτικη ημερίδα του Δήμου Εορδαίας.

Ο Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, απαίτησε να τοποθετηθεί «νωρίς» σε χρονικό σημείο που αυτός επιθυμούσε ώστε να αποχωρήσει από την εκδήλωση. Δυστυχώς όμως λόγω του σφιχτού προγράμματος, δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιηθεί το αίτημα του από τους διοργανωτές, καθώς υπήρχε ήδη καταρτισμένο πρόγραμμα και σειρά πολιτών που ζήτησαν να παρέμβουν, πέραν των ομιλητών. Ο Πολιτευτής εκνευρισμένος, μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε από την αίθουσα λέγοντας: «Καλά, χειρίστηκα επί 4,5 χρόνια αυτά που συζητάτε, και θα μιλήσω τελευταίος;»
Αυτό δε που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η χρονική στιγμή που έγινε το «ξέσπασμα» του κ. Δημητριάδη. Ήταν η στιγμή, που ανακοινώθηκε πως ήρθε η στιγμή να μιλήσουν οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, και στο βήμα ετοιμαζόταν να ανέβει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Συντονιστής της Νομαρχιακής Κοζάνης Κώστας Πασσαλίδης.
Χαρακτηριστική ήταν δε, η φράση του συντονιστή της ημερίδας Γιάννη Καραβασίλη σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους και να συνεχίσει να κυλά ομαλά η διαδικασία, ο οποίος είπε: «Ζητούμε την κατανόηση σας, αλλά δεν μπορούμε να λύσουμε και τα εσωτερικά των παρατάξεων». Μια φράση που έκανε αίσθηση, και ίσως να δείχνει και την βαθιά αιτία της όλης σύγχυσης.
Να σημειωθεί πως κατά τα άλλα, η διαδικασία κύλησε ομαλότατα, με πολύ επιτυχή διαχείριση από τον Γιάννη Καραβασίλη και την οργανωτική ομάδα, γεγονός που σχολιάστηκε ευμενώς από τους συμμετέχοντες.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Τα αποτελέσματα της παραγωγικής 2ης Αγωνιστικής στην Α΄ Ε.Π.Σ. Κοζάνης όπου σημειώθηκαν 39 γκολ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια ολοκληρώθηκε σήμερα η 2η αγωνιστική στην Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης. Στην Αιανή η τοπική ...