Με δύο εκδηλώσεις γεμάτες παιχνίδι και δραστηριότητες για παιδιά υποδέχεται το καλοκαίρι ο Δήμος Βοΐου, διοργανώνοντας το Welcome Summer Fest – Στίβος Δράσης Survivor.
Οι δράσεις έχουν προγραμματιστεί σε Τσοτύλι και Σιάτιστα, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να συμμετάσχουν σε ένα διήμερο διασκέδασης, με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 18:00, στο γήπεδο Τσοτυλίου, με τη συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Τσοτυλίου και Νεάπολης.
Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στις 18:00, στο γήπεδο Γκαγκαράτσας στη Σιάτιστα, με τη συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σιάτιστας και Άσκιου.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται στίβος δράσης τύπου Survivor, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν φουσκωτά παιχνίδια, Aqua Splash, ποδοσφαιράκι, Air Hockey και Mini Basket.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι να δοθεί στα παιδιά η δυνατότητα να διασκεδάσουν, να παίξουν και να συνεργαστούν, κλείνοντας με ευχάριστο τρόπο τη σχολική χρονιά και καλωσορίζοντας το καλοκαίρι.





























