Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Μικρά και σημαντικά αυτής της εβδομάδας

Μικρά και σημαντικά αυτής της εβδομάδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

  • Ανέβηκε η ένταση στην προχθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας με θέμα το νέο νομοσχέδιο ‘’Κλεισθένης’’ για τις μεταρρυθμίσεις στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
  • Τελικά η πρόταση της ΚΕΔΕ, με ψήφισμα για αναβολή και διαβούλευση, που εισηγήθηκε η Δημοτική Αρχή, ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία ενώ κατά ψήφισαν ο Δημήτρης Ζαραφίδης και Σοφοκλής Σιδηρόπουλος. Λευκό ο Κων/νος Μίχος.
  • «θεωρώ άκομψο αυτό το ψήφισμα που απέστειλε η ΚΕΔΕ. Το νομοσχέδιο που ισχύει μέχρι σήμερα είναι πελατειακό. Χρειάζεται ένα μεγάλο τράνταγμα η αυτοδιοίκηση, χωρίς ρουσφέτια και αντιπαροχές». ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ.
  • «Κλείνω 30 χρόνια στην αυτοδιοίκηση και θα σκεφθώ πολύ να αναμιχθώ ξανά. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι υπό την κηδεμονία. Λυπάμαι και ντρέπομαι που τόσο χρόνια ψήφιζα Αριστερά και βλέπω τώρα να λειτουργεί παλαιοκομματικά και ‘’κατόπιν ενεργειών μου’’ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • «Όταν γίνει αλλαγή του νόμου, θα βγουν μεγάφωνα και αντίσκηνα στις πλατείες. Ο Δήμαρχος θα είναι ο τελευταίος Δήμαρχος με αυτοδύναμη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΠΡΑΓΚΑΘΟΣ.
  • «Η τοποθέτηση του Πάνου Σκουρλέτη στο Υπουργείο Εσωτερικών δεν ήταν τυχαία. Είναι γνωστός συνδικαλιστής, ξέρει από απλή αναλογική και πάει να την εφαρμόσει στους Δήμους για να μην έχουν οι Δήμαρχοι πλειοψηφίες, ώστε να κάνει κουμάντο με τους κρατικούς επόπτες» ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ.
  • «Είναι πολιτική αλητεία από την κυβέρνηση να μην ανοίγει το χωροταξικό της αυτοδιοίκησης που υποσχέθηκε προεκλογικά». ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Για πρώτη φορά τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, στην Πτολεμαΐδα πέρασαν αυτά, της Κοζάνης. Στις μεθαυριανές εσωκομματικές εκλογές θα ψηφίσουν στη ΔΗΜΤΟ Εορδαίας 736 και στη ΔΗΜΤΟ Κοζάνης 725 μέλη.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team