Γιορτή του ΤΕΝΙΣ σήμερα στην Πτολεμαΐδα , όπου ξεπέρασαν τους 100 οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες στο ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ , που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, στις υπερσύγχρονες Τενιστικές εγκαταστάσεις του.
Υποδεχόμενος τους αθλητές , τους Προπονητές των διαφόρων Συλλόγων και τους γονείς , ο Πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσιάρας , αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους , εξέφρασε την ικανοποίησή του από την άρτια, άψογη και ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων.
Το ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο 25/5/ 24 , ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26/5/24 με τους Ημιτελικούς και Τελικούς αγώνες .
Να σημειωθεί ότι το αγωνιστικό τριήμερο του Πρωταθλήματος, καλύπτεται υγειονομικά από το ΠΤ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, με την παρουσία του Ιατρού Δημητρίου Μουτσιούνα.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




