Ακόμα μία Υγειονομική κάλυψη Αθλητικής Εκδήλωσης πραγματοποίησε με επιτυχία , το ΠΤ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας .
Συγκεκριμένα το τριήμερο 24, 25 και 26 Μαΐου 2024 Εθελοντές του Τομέα Υγείας , συνοδευόμενοι από την Πρόεδρο του Τμήματος Κούλα Πουλασιχίδου προέβησαν στην Υγειονομική κάλυψη του ΤΡΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ , μετά από το ανάλογο αίτημα του Προέδρου του Ομίλου Αντισφαίρισης Πέτρου Τσιάρα και κατόπιν εγκρίσεώς του , από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου Dr Aντώνιο Αυγερινό , τον οποίο ευχαρίστησαν θερμά οι διοργανωτές. Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στις υπερσύγχρονες Τενιστικές εγκαταστάσεις του Ομίλου, με 132 Αγώνες και τη συμμετοχή 100 και πλέον Αθλητών -τριών , ενώ τα κλιμάκια Εθελοντών Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας , συνεργαζόμενα άριστα με τους Ιατρούς Δημήτριο Μουτσιούνα και Ιωάννη Παπαδόπουλο, έστειλαν με την παρουσία τους μηνύματα κοινωνικής προσφοράς, ανθρωπισμού και εθελοντισμού, εισπράττοντας τα εύσημα από τους διοργανωτές και τους φιλοξενούμενους.























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




