Απαντώντας σε ερώτημα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Χάρη Κουζιάκη, για τη συνάντηση κοινοτικών συμβούλων της Ακρινής και του Δημάρχου Κοζάνης με τον Υπουργό Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, ο Λάζαρος Μαλούτας επεσήμανε πως σε αυτήν δεν παρέστη ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου αν και ήταν προσκεκλημένος.
Παράλληλα επεσήμανε πως στη συνάντηση υποστηρίχθηκε η θέση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ χαρακτήρισε δεδομένες τις κυβερνητικές θέσεις για την Ακρινή «όπως αυτές εκφράστηκαν από τον Κωστή Χατζηδάκη ως πρώην ΥΠΕΝ».
Τέλος ο Δήμαρχος Κοζάνης δεσμεύτηκε για ενημέρωση σε επόμενη συνεδρίαση, τονίζοντας πως η Ακρινή και ο Δήμος Κοζάνης έχουν υποστεί σκληρό εμπαιγμό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ:
«Δεν θα αλλάζει τίποτα στον εμπαιγμό μας αν η ενημέρωση γίνει σήμερα ή σε 15 μέρες», είπε ο Λάζαρος Μαλούτας.
Ζήσης Πιτσιάβας









![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)











![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)












