Χοιρινή τηγανιά με μέλι και βαλσάμικο!
Ένα πιάτο που θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις, τόσο για την νοστιμιά του όσο και για τις διαφορετικές γεύσεις των υλικών του που «δένουν» ιδανικά!
Δοκιμάστε το και ξετρελαθείτε με την σάλτσα του!
Το κρέας είναι μία προσφορά από το κρεοπωλείο «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ»,
- 500 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι ή από λαιμό
- 2 κουτ. σούπας φυτίνη
- 4-5 κουτ. σούπας αλεύρι
- 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
- 1 κρεμμύδι
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1 κύβο κότας
- 2 κουτ. σούπας μέλι
- 1 σφηνάκι βαλσάμικο
- Αλάτι και πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια