-Διερωτώμαι και αναρωτιέμαι, έχει την οικονομική δυνατότητα η κυβέρνηση να ικανοποιήσει πλήρως όλες τις “απαιτήσεις των αγροτών” και επί τούτου δεν το κάνει*;
-Προφανώς, θα θέλει ο Μητσοτάκης να προκαλέσει την λαϊκή οργή, ώστε να χάσει στις επόμενες εκλογές!!! Λάθος συμπεραίνω;
-Εγώ πάλι που ομολογώ πως έχω αποδεδειγμένα διεστραμμένη σκέψη και διαστρεβλωμένη έως βλαμμένη προσέγγιση στο όλο θέμα, νομίζω ότι “ο Κυριάκος μπορεί και να το διασκεδάζει κιόλας, να χαίρεται με την ταλαιπωρία των αγροτών και του λαού με όλο αυτό το Χριστουγεννιάτικο μπαχαλο!
-Ε βρε παιδιά, αφού πρωτος αναγνώρισα την πνευματική μου διαστροφή, μην με παρεξηγείται!! Έλεος!!
-Τι;; Έχω ΚΑΙ ανταγωνιστές;; ΧΑ χα χα, ας γελάσω! Έχετε όρεξη για ανέκδοτα; Στην πνευματική διαστροφή είμαι ασυναγώνιστος!! Πνευματικώς ΑΜΕΑ γαρ, το είπα και το ομολόγησα!
-Οχι; Πάλι όχι!!! Ποίοι ρε εξυπνακηδες μπορούν να με ανταγωνιστούν; Για να ακούσω;
-Πως; Πολλοί εκ του συνόλου της αντιπολίτευσης;
-Αι ρεε γίδια, τραβάτε σα πέρα! Και γιατί είπατε; *Α, μάλιστα, τωρα συμφωνώ! Γνωστό σαν ελληνικό φαινόμενο να σκέφτονται πάντοτε και διαχρονικά οι της εκάστοτε αντιπολίτευσης, “όχι με το μυαλό, αλλά με την τριχοφυία” της κεφαλής*! Υπόσχονται χρήματα αφειδώς από την “λεφτοδενδροφυτεια” τους!!
-Αυτο μου διέφυγε προς ώρας! Φτου μου! Απαράδεκτος, και νόμιζα πως είμαι αχτύπητος!
-Σηκώνω τα χέρια ψηλά και άνευ ορων παραδινομαι στους τριχοφυιως σκεπτόμενους εθνοφωστηρες, συγνώμη, εθνοσωτηρες ήθελα απ’ αρχής να γράψω!
-Μητσοτάκη, είσαι αδικαιολογητως αδικαιολόγητος! Την συγκομιδή της φετινής σοδειάς από τα στρέμματα των *ευρώδεντρων, άμεσα, ΑΜΕΣΑ με κεφαλαία, να την μοιράσεις στον λαό.
-Άλλως, μαρμάγκα που σ’ έφαγε! Γιατί δεν καταλαβαίνεις;; Αναρωτιέμαι!!
-ΚΥΡΙΑΚΟ, τι δεν καταλαβαίνεις, τι δεν καταλαβαίνεις; ΑΠΟΡΩ!!
Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Πρόσφυγας αδικοχαμένων πατρίδων
Έλλην το γένος, Μακεδνός
Πατριώτης κατά το ήθος
Σκεπτόμενος κατά το έθος
Εκφραζόμενος κατά το είκος
Χριστιανός Ορθόδοξος
(19 ΔΕΚ. 2025)


































