Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης αποφασίζει:
- Την διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Ελευθερίας (διπλής κατεύθυνσης) στο ένα ρεύμα κατεύθυνσης από τη διασταύρωσή της με την οδό Ι. Δραγούμη έως τον κυκλικό κόμβο.
- Την διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Επιβατών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη συμβολή της με την οδό Ηπείρου έως την συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο (Αν. Νικολαΐδη & Ελευθερίας).
- Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται αλλά θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.
- Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από ώρα 11.00΄ της 14-11-2025 (ημέρα Παρασκευή) έως ώρα 08.00΄ της 16-11-2025 (ημέρα Κυριακή).
Οι παραβάτες της ΑΠΟΦΑΣΗΣ αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7, 8, 55, 106, 107 και 108 του Ν. 5209/25 «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και άλλες διατάξεις», αφού πρώτα τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση και ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα με μέριμνα του Τ.Τ. Εορδαίας.
-Η ισχύς της απόφασης αρχίζει με την δημοσίευση της σύμφωνα με το άρθρο 111 του Ν. 5209/25 «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και άλλες διατάξεις» και την τοποθέτηση σχετικής σήμανσης.



































