Ένας ξεχωριστός περίπατος ευχής πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ευχής του Make-Α-Wish Greece (Κάνε μια ευχή Ελλάδος), πλημμυρίζοντας την πόλη με αγάπη, ελπίδα και ευτυχία. Η 29η Απριλίου αποτελεί την επέτειο εορτασμού της εκπλήρωσης της 1ης ευχής του Chris, ο οποίος ονειρεύτηκε και έγινε για μία μέρα αστυνομικός.
Όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας στο facebook: «Ο συμβολικός αυτός περίπατος έγινε προς τιμή όλων των παιδιών ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και την μνήμη εκείνων που φώτισαν το δρόμο μας.
Οι οικογένειες των παιδιών ευχής και πλήθος κόσμου με φαναράκια φώτισαν τον ουρανό και τους δρόμους της πόλης συνοδεία αστυνομικών, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια ημέρα χαράς».