Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Κλείνω Ραντεβού με τη Ζωή»- Φωταγώγηση του Δημαρχείου την Παρασκευή και μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης στην Κοζάνη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

«Κλείνω Ραντεβού με τη Ζωή»- Φωταγώγηση του Δημαρχείου την Παρασκευή και μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης στην Κοζάνη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μία ακόμα ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια των δράσεων για την ενημέρωση της κοινωνίας σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, πραγματοποιεί την Παρασκευή ο Δήμος Κοζάνης.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Κλείνω Ραντεβού με τη Ζωή» και συνδιοργανώνεται με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Κοινωφελή Επιχείρηση και την Τοπική Κοινότητα Κοζάνης. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 7μ.μ. της Παρασκευής έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης, όπου θα υπάρξει ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη του καρκίνου και την άμεση αντιμετώπισή του, με το κεντρικό σύνθημα να είναι πως καρκίνος δεν σημαίνει αυτόματα και θάνατος.

Παράλληλα σε μία συμβολική κίνηση η δημοτική αρχή θα φωταγωγήσει το κτίριο του Δημαρχείου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης και τα καταστήματα της πόλης θα προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις σε όλες τις γυναίκες που θα βγουν στην αγορά την Παρασκευή.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας