Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κάντε LIKE στο VIDEO των δύο μαθητριών του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας για να τους στείλετε στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής

Κάντε LIKE στο VIDEO των δύο μαθητριών του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας για να τους στείλετε στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μετά τη διάκριση δύο μαθητριών της 3ης τάξης του 4ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ, αφού κατάφεραν να μπουν στην τελική πεντάδα, σκοπεύουν τον επόμενο στόχο που είναι ο Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός!

Οι πέντε ομάδες συμμετέχουν με ένα βίντεο και το βίντεο που θα πάρει τα περισσότερα likes (στο youtube και όχι στο facebook) από σήμερα μέχρι τις 22 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί θα είναι αυτό που θα διαγωνιστεί στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής μαζί με αυτό που θα βγει πρώτο και από την επιτροπή αξιολόγησης! Κάνε like στην καταπληκτική δουλειά των κοριτσιών μας στο βίντεο που ακολουθεί ώστε να βγει πρώτο και στην ψηφοφορία κοινού (ελπίζουμε και από την επιτροπή αξιολόγησης) για να ακουστεί μεταξύ άλλων και ο τόπος μας! Να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική συμμετοχή από δημόσιο γυμνάσιο.

ΕΛΣΤΑΤ – Διαγωνισμός Στατιστικής / Γυμνάσια.

Συμμετοχή ομάδας: ΑΝΔΗΜΑ (4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας Κοζάνης)

Η ομάδα που το βίντεο της, από τις 12 μέχρι τις 22 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής της #Eurostat.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (#ΕΛΣΤΑΤ) διοργάνωσε, από τον Οκτώβριο 2020 έως τον Μάρτιο 2021, τον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική» που εντάσσεται στη στρατηγική της για την «Ανάπτυξη της Στατιστικής Παιδείας στην Ελλάδα» και υποστηρίζεται από την εκπαιδευτική κοινότητα της Χώρας. Μέσω του » Βραβείου Κοινού» θα αναδειχθεί η μίας από τις δύο ομάδες, για κάθε κατηγορία (Γυμνάσια και Λύκεια), που θα συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...