Ταϊλανδέζικες , Μεξικάνικες , Ινδικές , Γαλλικές και άλλες Διεθνείς γεύσεις , είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο event που διοργάνωσε το Σάββατο 1-12-2018 το Κρεοπωλείο «ΛΟΥΚΑΣ» της Πτολεμαϊδας .
Ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας Στέλιος Δίγκας μαζί με τον ΣΕΦ Γιώργο Μούρτσιο μαγείρεψαν, υπό τους ήχους της ανάλογης μουσικής, νοστιμότατα φαγητά από τη Διεθνή κουζίνα , εισπράττοντας τα καλύτερα σχόλια από όσους τα δοκίμασαν.
Εμφανώς ικανοποιημένος για την αποδοχή του εγχειρήματός του από τον κόσμο δήλωσε ο υπεύθυνος του Κρεοπωλείου Βαγγέλης Κοντάκας , ενώ αναφερόμενος στο πρωτοποριακό αυτό «βήμα» επεσήμανε ότι μετά την πρωτοβουλία των ψημένων και μαγειρεμένων φαγητών , αποφάσισε η επιχείρηση να προχωρήσει και στη Διεθνή Κουζίνα γιατί ήταν κάτι που έλειπε από την περιοχή.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους άξιους συνεχιστές του ιστορικού Κρεοπωλείου «ΛΟΥΚΑΣ» , οι οποίοι βλέποντας πολύ μπροστά προχώρησαν σε καινοτόμες πρωτοβουλίες με χειροποίητα προϊόντα κρέατος , μαριναρισμένα είδη, με άριστη ποιότητα και προσγειωμένες τιμές , ακολούθησαν τα ψημένα και μαγειρεμένα φαγητά και τώρα το άνοιγμα στη Διεθνή Κουζίνα.