Αρχική > Ατζέντα Προσλήψεων > #JobDay_Κοζάνη από το Δήμο Κοζάνης και το Skywalker.gr

#JobDay_Κοζάνη από το Δήμο Κοζάνης και το Skywalker.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το Skywalker.gr διοργανώνει τη δράση #JobDay Κοζάνη, μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία.

Πρόκειται για μια δράση η οποία περιλαμβάνει workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Η δράση #JobDay έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην υποστήριξη των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshops σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και την αποτελεσματική συνέντευξη.

Το #JobDay Κοζάνη θα διεξαχθεί στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δαβάκη 9, Κοζάνη, 50132, στις 17 Μαΐου 2019 από τις 10:00 έως τις 15:00.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ https://www.skywalker.gr/elGR/home/sicp

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 326712.
Περισσότερες πληροφορίες και εδώ https://jobdays.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1182:job-day-kozanh&catid=743:job-day-kozanh&Itemid=4406

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team